L'INSTITUT L'Institut és una entitat on conflueixen la universitat i l'administració pública per a l'anàlisi de qüestions socials, econòmiques i territorials en àmbits urbans, metropolitans i regionals SOCIETAT Recerca en cohesió social i urbana, habitatge i convivència i seguretat urbana ECONOMIA Recerca en economia regional i urbana TERRITORI Recerca en mobilitat, desenvolupament urbà sostenible i ecologia i territori

destacats DESTACATS

Notícies

El director tècnic de l’Observatori de l’Habitatge, IERMB, coordinarà la sessió “Segregació urbana i finances locals” del pròxim dia 28 d’octubre.

Carles Donat participarà a les jornades municipalistes “Recursos municipals escassos i crisi sanitària i social: Un debat inajornable”

El pròxim dia 21 d’octubre, l’Andreu Termes, de l’IERMB, presentarà, en el marc del Consell Plenari de la Formació Professional de Barcelona, la seva recerca.

Andreu Termes, investigador de l’Àrea de Governança de l’IERMB, presentarà l’estudi “La formació professional a Barcelona: Gènere, trajectòries i inserció”

El dia 13 d’octubre de 2020, Ricard Gomà, director de l’IERMB, va fer la presentació del seminari i Elena Domene, cap de l’Àrea de Sostenibilitat Urbana, va presentar “Metabolisme urbà, canvi climàtic i desigualtats socioespacials”.

Elena Domene i Ricard Gomà participen al seminari “Canvi climàtic i desigualtats socials”

L’investigador de l’Àrea de Sostenibilitat Urbana de l’IERMB és un dels autors de l’article “Evaluating a web-based PPGIS for the rehabilitation of urban riparian corridors”.

Article de Xavier Garcia a Applied Geography

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

Horari d’atenció al públic: 8-15h

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí