destacats DESTACATS

Notícies

La revista Land Use Policy, ha publicat en el seu volum 85 (juny de 2019) un article dels investigadors de l’IERMB Joan Marull i Núria Ruiz, juntament amb Mercè Farré, Rafael Boix i Alan Bernardo Palacio.

Article de Joan Marull i Núria Ruiz a Land Use Policy

El cap de l’àrea d’economia regional i urbana de l’IERMB, Vittorio Galletto, ha participat en 2nd International workshop on RETHINKING CLUSTERS que s’ha celebrat a Pàdua del 15 al 17 de maig.

Vittorio Galletto al 2nd International workshop on RETHINKING CLUSTERS de Pàdua

El dia 16 de maig, s’ha presentat l’estudi “L’Oferta i la demanda de lloguers a l’àrea metropolitana de Barcelona 2018” realitzat per L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB), en el marc de la fira BB Construmat.

Presentat l’estudi “L’Oferta i la demanda de lloguers a l’àrea metropolitana de Barcelona 2018”

El dia 23 de maig, el cap de l’Àrea d’Ecologia i Territori de l’IERMB, Joan Marull, participarà en la Jornada “L’home en la Biosfera. El llegat de Margalef per un món més sostenible” que se celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

Joan Marull a la Jornada “L’home en la Biosfera. El llegat de Margalef per un món més sostenible”

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí