Notícies

El dia 21 de febrer tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) a les 19.00 hores un debat d’“Espai Metròpoli” amb motiu de la presentació del número 58 de la revista “Papers”, aquesta vegada dedicada a “Megaregions i desenvolupament urbà sostenible”.

Jornada “Espai Metròpoli”: taula/debat amb motiu de la presentació del número 58 de la revista “Papers”

La revista Regional Environmental Change, ha publicat on-line un article Claudio Cattaneo, investigador de l’àrea de sostenibilitat de l’IERMB, juntament amb Eva Fraňková de la Masaryk University de Brno.

Article de Claudio Cattaneo a Regional Environmental Change

La revista Mobilicat que edita l’AMTU (Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) ha publicat en el número 5, de desembre 2016, un article de sobre l’EMEF 2015 que realitza l’IERMB.

Article sobre l’EMEF 2015 a la Revista Mobilicat

La Iniciativa Bitácula, formada per la Taula del tercer sector d’Andalusia i la Universitat Pablo Olavide, acaba de publicar el llibre “Cuaderno de Bitácula-Banco de Saberes” en què un capítol està redactat per director de l’IERMB Ricard Gomà.

Capítol de Ricard Gomà en el llibre “Cuaderno de Bitácula-Banco de Saberes”

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE
  Accepto la política de privacitat  

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí