destacats DESTACATS

Notícies

La revista Journal of Environmental Planning and Management, ha publicat on-line (5/11/2019) un article de l’investigador de l’IERMB Xavier Garcia Acosta, juntament amb M. Benages-Albert, M. Buchecker, i P. Vall-Casas.

Article de Xavier Garcia Acosta a Journal of Environmental Planning and Management

El dia 12 de desembre l’investigador de l’IERMB, Carlos Ordás, presentarà l’estudi “Anàlisi sobre la situació de les reserves de mercat per a centres especials de treball i empreses d’inserció” dins del marc de la jornada “La contractació reservada, una eina d’inclusió social per a les administracions locals”.

Presentació de l’estudi “Anàlisi sobre la situació de les reserves de mercat per a centres especials de treball i empreses d’inserció”

El dia 10 de desembre se celebrarà un debat d’“Espai Metròpoli” amb motiu de la presentació del número 62 de la revista “Papers”, aquesta vegada dedicada a “Turisme i metròpoli”.

Jornada “Espai Metròpoli”: taula rodona amb motiu de la presentació del número 62 de la revista “Papers”

El dia 2 de desembre el director de l’IERMB, Ricard Gomà, ha participat en un dinar debat a l’Associació Consell de Cent.

Ricard Gomà a un dinar-debat a l’Associació Consell de Cent

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

Horari d’atenció al públic: 8-15h

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí