Notícies

El dijous 19 de gener el director de l’IERMB, Ricard Gomà, juntament amb Oriol Nel·lo i el mateix autor, presentaran el llibre “Catalunya, xarxa de ciutats. El municipalisme de Pasqual Maragall i la seva influència en la governança de Catalunya” de Marc Pradel.

Presentació del llibre “Catalunya, xarxa de ciutats. El municipalisme de Pasqual Maragall i la seva influència en la governança de Catalunya” de Marc Pradel

El dia 20 de gener l’IGOP i l’IERMB realitzen un seminari conjunt a fi de presentar a la UAB el llibre “First we take Manhattan: la destrucción creativa de las ciudades”, de Daniel Sorando i Álvaro Ardura.

Seminari conjunt IGOP-IERMB per presentar llibre “First we take Manhattan”

El dia 20 de gener tindrà lloc el debat d’“Espai Metròpoli” dedicat a la presentació del llibre “First we take Manhattan: la destrucción creativa de las ciudades”, de Daniel Sorando i Álvaro Ardura.

Jornada “Espai Metròpoli”: debat-presentació del llibre “First we take Manhattan”

Acaba de sortir el nou número de la revista PAPERS, editada per l’IERMB, aquesta vegada dedicat a “Megaregions i desenvolupament urbà sostenible”.

Publicació del número 58 de la revista Papers

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE
  Accepto la política de privacitat  

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí