destacats DESTACATS

Notícies

El dia 12 de desembre el cap de l’àrea d’Habitage de l’IERMB, Carles Donat, participarà en la jornada “Deu anys de la Llei del dret a l’habitatge de Catalunya. Un balanç mirant al futur” organitzada per l’Observatori DESC i TransJus (UB).

Carles Donat a la Jornada “Deu anys de la Llei del dret a l’habitatge de Catalunya. Un balanç mirant al futur”

El dia 11 de desembre el director de l’IERMB, Ricard Gomà, participa en la taula rodona “Eines culturals per interpretar el territori” que se celebra a Sant Joan Despí.

Ricard Gomà a la taula rodona “Eines culturals per interpretar el territori”

L’IERMB acaba de publicar el segon número de la col·lecció Quaderns Espai Metròpoli, que porta per títol: “Enquesta de condicions de Vida, 2016. Resultats sintètics, Àrea metropolitana de Barcelona”.

Publicat el segon número de Quaderns Espai Metropoli

Els díes 11 i 12 de desembre els investigadors de l’Àrea de Cohesió Social i Urbana de l’IERMB Sergio Porcel i Fernando Antón participaran al Seminari Internacional “Las grandes ciudades en transformación. Dinámicas residenciales, segregación y vulnerabilidad” que se celebrarà a Barcelona.

L’IERMB al Seminari Internacional “Las grandes ciudades en transformación. Dinámicas residenciales, segregación y vulnerabilidad”

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE
  Accepto la política de privacitat  

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí