destacats DESTACATS

Notícies

Claudio Cattaneo, investigador de l’Àrea de Sostenibilitat, participarà a la V Conferència Internacional de Decreixement a Budapest

L’IERMB a la V Conferència Internacional de Decreixement

Els investigadors de l’Àrea de Cohesió social i urbana de l’IERMB, Segio Porcel, Lara Navarro i Fernando Antón assistiran al XII Congreso Español de Sociología que se celebrarà a Gijón del 30 de juny al 2 de juliol.

L’IERMB al XII Congreso Español de Sociología de Gijón

Els investigadors de l’Àrea de Cohesió social i urbana de l’IERMB, Segio Porcel, Lara Navarro i Fernando Antón assistiran al XI Congreso Asociación de Demografía Histórica que se celebrarà a Cadis del 21 al 24 de juny.

L’IERMB al XI Congreso Asociación de Demografía Histórica de Cadis

El divendres 17 de juny l’investigador de l’IERMB Carles Donat presenta la Comunicació  una comunicació “El impacto desigual de la crisis inmobiliaria en los barrios de barcelona: un análisi a partir de los precios de las viviendas” en el XIII Coloquio de Geografia Urbana de la AGE a Girona.

L’IERMB al XIII Coloquio de Geografia Urbana de Girona

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE
  Accepto la política de privacitat  

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí