L’Àrea Metropolitana de Barcelona, mitjançant l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), ha posat en marxa l’Enquesta de Victimització 2018 (EVAMB 2018).

Es tracta d’una operació d’estadística oficial inclosa en el Programa anual d’actuació estadística, en desplegament de la Llei del Pla Estadístic de Catalunya vigent actualment. L’EVAMB 2018 té com a objectiu conèixer la percepció de la població sobre el nivell de seguretat, així com les seves experiències de victimització.

L’enquesta es realitza a persones de 16 anys i més dels municipis de: Badalona, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, El Papiol, El Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Barberà del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Badia del Vallès i a La Palma de Cervelló.L’enquesta es durà a terme telefònicament, per l’empresa Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) SL.

Si desitja més informació, pot trucar al número de telèfon 935868851, en horari de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30 hores, o pot consultar la pàgina web de l’IERMB: https://iermb.uab.cat/.

Una vegada finalitzada l’operació estadística, els principals resultats seran publicats mitjançant els portals web de l’AMB (http://www.amb.cat) i de l’IERMB (https://iermb.uab.cat/).

Moltes gràcies per la seva col·laboració

Notícies

Ja està disponible la versió en castellà, en format digital, d’aquesta publicació que commemora els 30 anys de l’Enquesta de Victimització de l’AMB, coordinada per l’Àrea de Convivència i Seguretat Urbana de l’IERMB.

Disponible el llibre, en castellà, “30 años de la Encuesta de Victimización del Área Metropolitana de Barcelona. Vigencia y uso de las encuestas de seguridad en las metrópolis”

La investigadora de l’IIAB (IERMB) ha participat a la taula  “què en diuen infants i joves sobre el seu temps i els usos que en fan?”

Mari Corominas, aporta una visió d’infància a la “Time use week”

El pròxim dia 2 de desembre, el cap de l’àrea de Governança i polítiques públiques de l’IERMB participarà al webinar amb el títol “Gobernanza regulatoria y políticas públicas en el ámbito metropolitano”.

Marc Martí participa en l’últim webinar de “Servicios digitales y gobernanza metropolitana”

El pròxim divendres dia 27 de novembre, el cap de l’àrea d’economia de l’IERMB, presenta el pòster amb el títol “El Coste de la Vida en las Comunidades Autónomas, Áreas Urbanas y Ciudades de España”.

Podeu accedir al Working paper que presentarà amb el títol “El Coste de la Vida en las Comunidades Autónomas, Áreas Urbanas y Ciudades de España”

Vittorio Galletto a la “I Reunión Virtual de Estudios Regionales”

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

Horari d’atenció al públic: 8-15h

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí