L’Àrea Metropolitana de Barcelona, mitjançant l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), ha posat en marxa l’Enquesta de Victimització 2018 (EVAMB 2018).

Es tracta d’una operació d’estadística oficial inclosa en el Programa anual d’actuació estadística, en desplegament de la Llei del Pla Estadístic de Catalunya vigent actualment. L’EVAMB 2018 té com a objectiu conèixer la percepció de la població sobre el nivell de seguretat, així com les seves experiències de victimització.

L’enquesta es realitza a persones de 16 anys i més dels municipis de: Badalona, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, El Papiol, El Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Barberà del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Badia del Vallès i a La Palma de Cervelló.L’enquesta es durà a terme telefònicament, per l’empresa Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) SL.

Si desitja més informació, pot trucar al número de telèfon 935868851, en horari de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30 hores, o pot consultar la pàgina web de l’IERMB: https://iermb.uab.cat/.

Una vegada finalitzada l’operació estadística, els principals resultats seran publicats mitjançant els portals web de l’AMB (http://www.amb.cat) i de l’IERMB (https://iermb.uab.cat/).

Moltes gràcies per la seva col·laboració

Notícies

“Modelling landscape ecological assessments of land use and cover change scenarios. Application to the Bojnourd Metropolitan Area (NE Iran)”, article publicat pel LET.

Article de Joan Marull, Asef Darvishi i Maryam Yousefi a Land Use Policy

Mari Corominas presenta la tesi doctoral “La rellevància de l’experiència relacional per al benestar subjectiu de la infància: anàlisi de l’entorn familiar, escolar i local”.

Mari Corominas investigadora de l’Institut Infància i Adolescència (IERMB), obté un excel·lent cum laude per la seva tesi.

Nou capítol amb la participació de Ricard Gomà, director de l’IERMB, al llibre “International Encyclopedia of Human Geography”, segona edició (2020).

“New Municipalism” títol del capítol redactat per Ismael Blanco i Ricard Gomà

El director tècnic de l’Observatori de l’Habitatge, IERMB, coordinarà la sessió “Segregació urbana i finances locals” del pròxim dia 28 d’octubre.

Carles Donat participarà a les jornades municipalistes “Recursos municipals escassos i crisi sanitària i social: Un debat inajornable”

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

Horari d’atenció al públic: 8-15h

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí