El dia 2 de juny ha tingut lloc a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) un debat d’“Espai Metròpoli” amb motiu de la presentació de “Repensar la metròpoli: noves claus per a un projecte col·lectiu” (Anuari metropolità de Barcelona 2016).

A la taula/debat hi han participat Janet Sanz, vicepresidenta de Planificació Estratègica de l’AMB; Oriol Estela, coordinador general del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona; Sara Moreno, professora de Sociologia i vicerectora de la UAB; Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la UAB; i Ricard Gomà professor de Ciència Política de la UAB i Director de l’IERMB

La intenció d’aquesta publicació és oferir noves reflexions que són fruit de les recerques més recents dutes a terme al llarg de l’any 2016 pels equips de l’IERMB que han estat treballant en l’anàlisi de les dinàmiques urbanes, socioeconòmiques i ambientals que configuren la realitat metropolitana avui. “Repensar la metròpoli” vol presentar i oferir a la comunitat els trets més estratègics i emergents de la nova agenda metropolitana de recerca. Ho fa per mitjà de dotze articles que dibuixen un itinerari per paisatges metropolitans diversos i alhora interconnectats.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo-resum de la jornada.

I en aquest enllaç us podeu descarregar la publicació.