Un dels objectius del Màster Metròpoli de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) és identificar i comprendre els fenòmens socials i polítics complexos. A càrrec d’un professorat de reconegut prestigi, amb sòlides trajectòries en l’àmbit de la docència, la investigació i la gestió pública analitzaràs l’actual realitat urbana i alhora, assoliràs els coneixements i eines necessàries per anticipar-te als reptes de futur de les grans ciutats.

Així doncs, al llarg d’aquest Màster assoliràs una formació avançada i especialitzada per a la comprensió, l’anàlisi i la gestió de les dinàmiques i les polítiques locals i metropolitanes. Assoliràs un nivell avançat d’estudi i comprensió de les principals dinàmiques que  configuren la metròpoli en les seves principals dimensions; coneixeràs l’expressió territorial de les lògiques de canvi poblacional, socioeconòmic i ecològic i els seus impactes sobre la quotidianitat; seràs capaç d’articular una reflexió amb coneixements aplicats, per tal de construir capacitats de vinculació entre recerca i processos de transformació de la realitat metropolitana i aplicaràs els coneixements adquirits a l’anàlisi dels entorns urbans i metropolitans de proximitat, per tal d’incidir en la seva millora, des d’eines i mètodes avançats.

Altres competències específiques que milloraràs són les teves capacitats de planificació estratègica en l’àmbit metropolità, a partir de l’estudi en profunditat de les tècniques i dels processos orientats a produir canvis; ampliaràs el coneixement i les habilitats d’ús del conjunt d’eines de gestió de les polítiques i dels serveis, en tot el ventall de camps d’acció de l’agenda metropolitana; impulsaràs processos d’innovació en la planificació i el disseny d’estratègies i polítiques metropolitanes en els àmbits social, econòmic, ecològic i territorial; milloraràs capacitats d’avaluació de serveis, de programes i de polítiques metropolitanes, per tal de garantir el valor instrumental de la formació teòrica rebuda.

Sens dubte, amb aquest Màster seràs capaç d’aportar les teves habilitats professionals als entorns complexos i dinàmics de les metròpolis, analitzant i donant una resposta més òptima a les seves necessitats futures.

Converteix-te en una peça clau de les ciutats del futur. Fes ja la teva matrícula al Màster Metròpoli de l’IERMB. Les classes s’iniciaran el proper mes de novembre; informa’t al: 93 586 88 80 o envia un e-mail a: iermb@uab.cat