El dia 18 de gener ha tingut lloc a Barcelona l’acte de presentació del llibre “Movimientos sociales y derecho a la ciudad” en què el director de l’IERMB, Ricard Gomà, que n’és coeditor, hi ha presentat/moderat la taula d’intervencions.

El llibre “Movimientos sociales y derecho a la ciudad. Historias de dignidad, resistencia y esperanza” està editat per Ricard Gomà, juntament amb Pedro Ibarra, Robert González i Salvador Martí i Puig, i representa la posada al dia de la publicació de l’any 2002 “Creadores de democracia radical. Movimientos sociales y redes de políticas públicas”: s’hi reconsidera el que estava passant fa dècada i mitja i s’hi explica com s’estan desenvolupant avui els moviments socials més significatius.

A l’acte, organitzat per Icaria Editorial, hi han participat els coeditors del llibre Pedro Ibarra i Salvador Martí, juntament amb les autores Homera Rosetti i Anaïs Varo. I, a més, hi ha hagut una fila zero amb les autores i autors de l’obra, i activistes de diferents moviments socials.

L’acte ha tingut lloc el divendres 18 de gener a les a l’Espai Contrabandos, c/ Junta de Comerç, 20 de Barcelona.