El dia 21 de novembre el director de l’IERMB, Ricard Gomà, ha participat en 6è Congrés del Tercer Sector Social organitzat Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

El 6è Congrés del Tercer Sector Social se celebra el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 amb el lema ‘Desigualtats socials, solucions locals’ i se centra en les relacions entre el món local i les entitats socials en les polítiques socials destinades a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones, sobretot les que estan en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social. El congrés, que té lloc al Disseny Hub Barcelona (inauguració institucional) i a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat (espais de debat i reflexió).

Concretament, Gomà, ha participat en el col·loqui “El món local com a generador de polítiques socials”, juntament amb Marina Subirats, Presidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona, Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la UAB, i Enric Morist, vicepresident de la Taula del Tercer Sector Social.Taula del Tercer Sector Social

Trobareu tota la informació a pàgina web del Congrés.