El dia 9 de novembre el cap de l’Àrea d’Economia Regional i Urbana de l’IERMB, Vittorio Galletto, ha participat a la XXIII Jornada dels Economistes a Barcelona.

La Jornada dels Economistes del 2018, sota el lema “Ciutat i Innovació. Espai de coneixement i de creació”, s’ha proposat com a fil conductor el de la relació entre Ciutat i Innovació; i ha adoptat com a hipòtesi de treball que la innovació, que pot ser la base de un model de creixement de naturalesa inclusiva, s’ha d’orientar des d’una perspectiva territorial; i que l’economia catalana ha d’aprofitar més els seus avantatges competitius de naturalesa urbana.

Galletto hi ha coordinat la sisena sessió, “El factor Barcelona: clau per a l’economia catalana del segle XXI”, que ha comptat com a ponents a Àngels Santigosa, directora d’Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona, i Rafael Boix, professor de la Universitat de València.

La Jornada, organitzada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i dirigida Joan Trullén, tindrà lloc a l’Hotel Crowne Plaza Barcelona Fira Center.

Trobareu tota la informació a la pàgina web de la Jornada.