Espai de Treball | Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), analitza anualment la percepció de la població sobre el nivell de seguretat als seus barris i ciutats, així com les experiències de victimització viscudes. Per aquesta raó s’ha posat en marxa l’Enquesta de Victimització 2021. Es tracta d’una operació d’estadística oficial inclosa en el Programa anual d’actuació estadística de la Generalitat de Catalunya. Les dades recollides estan emparades pel secret estadístic, és a dir, són estrictament confidencials i no es poden utilitzar per a cap altra finalitat que no sigui l’elaboració d’estadístiques oficials.

L’enquesta es realitza a persones de 16 anys i més dels 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona: Badalona, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, El Papiol, El Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Barberà del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Badia del Vallès i a La Palma de Cervelló.

La mostra de persones ha estat prèviament seleccionada per l’IDESCAT, seguint un procediment estrictament aleatori. Per a més informació, us poder adreçar a l’IERMB, a través del correu electrònic iermb@uab.cat o al telèfon 93.586.88.80. També podeu consultar edicions anteriors de l’enquesta.

 

 

 

Totes les notícies