A partir del dia 2 de desembre ja està disponible el document de resultats sintètics de les Estadístiques metropolitanes sobre condicions de vida, 2017-2018.

Les Estadístiques metropolitanes sobre condicions de vida (EMCV) són la font de dades de referència en matèria d’ingressos i de condicions de vida per a l’Àmbit Metropolità de Barcelona. Aquesta nova font de dades ha agafat el relleu a la que fins ara havia estat la referent en aquest àmbit territorial, l’Enquesta de condicions de vida i hàbits de població (ECVHP), de periodicitat quiquennal.

Les EMCV es construeixen a partir de les dades que ofereix l’Enquesta de condicions de vida (ECV), una operació de periodicitat anual realitzada per l’INE des de 2004 i ampliada a Catalunya per l’Idescat i l’IERMB des de 2016, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest enllaç us podeu descarregar el document de resultats sintètics de de les Estadístiques metropolitanes sobre condicions de vida, 2017-2018.

D’altra banda, trobareu totes les dades de les EMCV al corresponent apartat del SIMBA, clicant aquí.