Enquesta-calor-web-IERMBDes de l‘Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), posem en marxa una recerca sobre com s’adapta la població a l’augment de les temperatures. Des del mes de juny, estem patint alguns episodis de calor molt intensa i volem conèixer quines estratègies utilitza la població per adaptar-se. Ajuda’ns responent aquesta enquesta, a través daquest formulari. 

L’enquesta s’adreça a tots els residents a Catalunya de més de 16 anys i la durada del qüestionari és d’uns 5 minuts. La podreu respondre durant els mesos d’estiu. 

L’enquesta és confidencial i la informació només es tractarà de forma agregada. D’acord amb la Llei de Protecció de Dades l’informem que les seves dades seran tractades exclusivament en aquest estudi. El responsable del tractament és el consorci Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). Per a més informació sobre el tractament de dades i per a exercir els seus drets pot consultar la política de privacitat del portal web.

D’altra banda, us agraïm que en feu difusió entre els vostres contactes per poder arribar al màxim de persones possible. Especialment, ens interessa la participació de la gent gran que és un dels col·lectius més vulnerables.  

Totes les notícies