El dia 29 de gener s’inaugura l’exposició “Metròpolis Barcelona”, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i en la qual ha participat activament l’IERMB.

Exposició “Metròpolis Barcelona”

Aquesta exposició, que tindrà lloc a l’edifici Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) fins al 25 d’abril, s’emmarca en la fase de redacció del nou Pla Director Urbanístic (PDU) i s’estructura en tres grans blocs:

-El primer espai analitza la Barcelona metropolitana i la seva relació amb el sistema europeu de ciutats, i la compara amb metròpolis semblants com Boston i Singapur.

-El bloc central presenta un seguit d’estudis i valoracions sobre medi ambient i espai natural, la forma metropolitana de l’activitat econòmica, l’evolució de la demografia i de les maneres de viure, les modalitats residencials, les estructures de la mobilitat i dels nous paisatges metropolitans.

-Finalment, l’exposició mostra els reptes que es plantegen en el nou PDU i recull suggeriments i comentaris dels visitants per a l’elaboració final d’aquest pla que ha de marcar el full de ruta futur per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Trobareu tota la informació relativa a l’exposició en la pàgina web de l’AMB:
http://www.amb.cat/web/territori/urbanisme/pdu/metropolis-barcelona