Amb el lema “Per què li diuen ‘vulnerabilitat’ quan es tracta de desigualtat?” l’IERMB coorganitza el II Congrés “El transport públic és cosa de dones?” que tindrà lloc a Barcelona el dia 11 de març.

L’objectiu del Congrés és analitzar i desconstruir el concepte ‘vulnerabilitat’, paraula que en moltes ocasions no s’utilitza correctament i amaga desigualtats estructurals i socials del sistema, que excusen les mancances de la mobilitat al territori. Alhora, es vol fer especial referència a altres motius de desigualtat que afecten també de forma especial a les dones i la seva mobilitat, així com també inclouen i es combinen amb la d’altres persones i grups que no encaixen en el model de referència que es pretén majoritari, de masculitat hegemònica (home de mitjana edat, blanc, amb capacitat econòmica, física i sensorial, i sense càrregues de cura).

Juntament amb l’IERMB, el Congrés està organitzat per PTP (Promoció del Transport Públic), Col·lectiu Punt 6, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Renfe i l’Ajuntament de Barcelona; i tindrà lloc de 9 h a 17 h al Pati Manning, carrer Montalegre, 7 de Barcelona. Trobareu tota la informació a la pàgina web de PTP.