Durant els mesos d’abril i maig, s’està realitzant l’Enquesta de Victimització de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (EVAMB).

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), vol estudiar la percepció de la població sobre el nivell de seguretat a la ciutat i el barri, així com les experiències delictives viscudes pels ciutadans i ciutadanes. Per aquesta raó s’ha posat en marxa l’Enquesta de Victimització 2015, una operació d’estadística oficial inclosa en el Programa anual d’actuació estadística de la Generalitat de Catalunya. Les dades recollides estan emparades pel secret estadístic, és a dir, són estrictament confidencials i no es poden utilitzar per a cap altra finalitat que no sigui l’elaboració d’estadístiques oficials.

L’enquesta es realitza a persones de 16 anys i més dels municipis de: Badalona, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, El Papiol, El Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Barberà del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Tiana, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Badia del Vallès i a La Palma de Cervelló.

Les persones que hagin estat prèviament seleccionades per l’IDESCAT -seguint un procediment estrictament aleatori- per participar en aquesta enquesta, rebran una carta on se’ls demanarà que participin en el procés de recollida de dades a través de l’enquesta-web següent:
http://goo.gl/3GgGpy

Totes les notícies