El dia 17 de d’octubre se celebrarà la taula rodona d’“Espai Metròpoli” “La metròpoli dels barris” amb motiu de la presentació de l’Anuari metropolità de Barcelona 2018 “Del barri a la metròpoli”.

Aquesta publicació és una invitació a transitar la geografia diversa dels barris de la metròpoli barcelonina, a cartografiar- la de bell nou, des dels codis urbans del canvi d’època. És una aposta orientada a desxifrar les complexitats socials, els canvis econòmics i els reptes ecològics que travessen en clau quotidiana l’àmbit metropolità de Barcelona. És també i sobretot l’expressió de la voluntat tenaç de l’IERMB d’implicació en el projecte col·lectiu de la metròpoli, de producció de coneixement socialment compromès.

L’acte serà presentat per Ricard Gomà, director de l’IERMB, i en la taula rodona hi intervindran Jordi Martí, Vicepresident de Planificació Estratègica de l’AMB i Regidor de Presidència i Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona; Laura Campos, Alcaldessa de Montcada i Reixac; Núria Parlon, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; i Oriol Nel·lo, Professor de Geografia de la UAB.

L’acte tindrà lloc el dijous 17 d’octubre a les 18:30h a la Sala Mirador, CCCB, c/ Montalegre, 5, Barcelona.

En aquest enllaç us podeu descarregar la targeta d’invitació.