El dia 3 d’octubre la cap de l’Àrea de Mobilitat de l’IERMB, Maite Pérez, ha participat en el Workshop “Canvi d’aires. El repte de la qualitat de l’aire a la Barcelona metropolitana” que ha tingut lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins de Barcelona, c/ dels Vergós, 16 de Barcelona.

Aquest Workshop ha estat organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya amb l’objectiu d’analitzar els problemes que genera la contaminació des de diferents perspectives. S’hi han ofert aproximacions des del punt de vista científic, de la mobilitat i de la salut, combinades amb les visions que tenen les diferents institucions, des de la Comissió Europea fins al món local, que han de posar les bases per resoldre el problema en els pròxims anys.

Concretament, Maite Pérez, a les 11:15 h hi ha moderat el panell d’experts “Quines accions s’estan emprenent per donar resposta a aquests requeriments? La resposta és suficient?”en què hi han participat: Mercè Rius, Directora general de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya; Joan M. Bigas, Director de mobilitat i transports de l’AMB; Cristina Castells, Directora d’energia i qualitat ambiental de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Vila, Director de Medi ambient de l’Autoritat Portuària de Barcelona; i Blanca Atienza, Directora de serveis d’espai públic, urbanisme i sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Trobareu tota la informació del Workshop a la pàgina web del Col·legi d’Enginyers de Camins.