El dia 7 de maig tindrà lloc la taula rodona de presentació de l’estudi realitzat per l’IERMB “La innovació tecnològica a la RMB: localització i tecnologia de les patents europees”.

Presentació de l’estudi: “La innovació tecnològica a la RMB”

L’estudi té per objectiu classificar i mapificar les patents europees registrades en l’àmbit de la Regió Metropolitana de Barcelona (RMB), per contribuir a millorar el disseny de polítiques públiques de suport a la innovació. L’estudi ha classificat les patents en cinc sectors tecnològics –química, enginyeria mecànica, electricitat-electrònica, instruments i altres sectors– i les ha localitzat en diversos mapes a partir de les dades dels domicilis dels sol·licitants o dels inventors.

L’acte, organitzat pel Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, tindrà lloc el proper dijous 7 de maig, a les 10.00 h, al Col·legi d’Economistes de Catalunya. Hi intervindran: Carles Ruiz, president del Comitè Executiu del Pacte Industrial i alcalde de Viladecans; Jordi Angusto, economista i vicepresident de la Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Jordi Roig, president de la Comissió d’Innovació del Pacte Industrial; Juan-Carlos Dürsteler, director d’Innovació d’Indo Optical; i Vittorio Galletto, cap de l’Àrea d’Economia de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) i director de l’estudi.

Trobareu tota la informació a la página web del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona:
http://goo.gl/GTqB3T

Totes les notícies