El dia 16 de maig, s’ha presentat l’estudi “L’Oferta i la demanda de lloguers a l’àrea metropolitana de Barcelona 2018” realitzat per l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB), en el marc de la fira BB Construmat. La presentació ha estat a càrrec de la Sra. Carme Trilla, presidenta del O-HB, y la Sra.Beatriz Toribio, directora d’estudis i assumptes públics de Fotocasa

L’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB) i el portal immobiliari Habitaclia, en col·laboració amb l’equip de Fotocasa, han firmat un acord de col·laboració per analitzar les dades d’oferta que es publiquen en aquest portal i les consultes que realitzen els seus usuaris, com una via de col·laboració publicoprivada per al coneixement de la dinàmica del mercat del lloguer en l’àmbit metropolità de Barcelona.

L’estudi “L’Oferta i la demanda de lloguers a l’àrea metropolitana de Barcelona 2018” s’ha elaborat amb dades d’Habitaclia del període comprès entre el segon trimestre de 2017 i el segon trimestre de 2018, i es complementa amb el contrast entre els preus d’oferta i demanda i els dels contractes de lloguer registrats a Institut Català del Sòl.

A la pàgina web de l’O-HB trobareu tota la informació, i en aquest enllaç us podreu descarregar l’informe.