El dia 26 de febrer ha tingut lloc una nova edició del Laboratori d’Idees “Seminaris del LET” del curs 2019-20 a la seu de l’IERMB.

Els Seminaris del LET, vinculats al mòdul “El Sistema Metropolità: Ecologia i Territori” del Màster Metròpoli, consisteixen en una presentació de 30 minuts per part d’un ponent expert en el tema, i tot seguit d’una discussió de 30 minuts més. L’idioma de la presentació és preferiblement (però no només) l’anglès. Els seminaris es poden seguir presencialment o per Skype, tot confirmant l’assistència al següent correu electrònic: letbcn@uab.cat.

En aquesta ocasió ha estat a càrrec de la doctoranda Marta Elena Montaño, enginyera civil i màster en geografia, que ha presentat els desenvolupaments de la seva tesi doctoral que se centren en la reserva indígena de Puracé a Colombia. Sota el títol “Modelización de la incidencia de los sistemas productivos tradicionales en la sustentabilidad de los paisajes del Resguardo Indígena de Puracé (Colombia)”, l’estudiant ha presentat la recerca socioecològica que ha fet al voltant de les formes que pren el metabolisme i la cosmovisió en el maneig del territori i la resposta a les pressions socioambientals rebudes al llarg del segle XX amb les transformacions que s’han donat als sistemes productius i d’altres processos sociopolítics.

Trobareu tota la informació sobre el Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona en aquest enllaç.

[Descarregeu document]