El dia 25 de novembre ha tingut lloc una nova edició del Laboratori d’Idees “Seminaris del LET” del  curs 2019-20 a la seu de l’IERMB.

Els Seminaris del LET, vinculats al mòdul “El Sistema Metropolità: Ecologia i Territori” del Màster Metròpoli, consisteixen en una presentació de 30 minuts per part d’un ponent expert en el tema, i tot seguit d’una discussió de 30 minuts més. L’idioma de la presentació és preferiblement (però no només) l’anglès. Els seminaris es poden seguir presencialment o per Skype, tot confirmant l’assistència al següent correu electrònic: letbcn@uab.cat.

En aquesta ocasió ha estat a càrrec de la professora i investigadora del Departament d’Urbanisme i Ordenació de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC), Lorena Maristany. La presentació ha versat sobre els resultats preliminars de la seva tesi doctoral i porta per nom “Espacios abiertos metropolitanos: criterios, objetivos y estrategias para el proyecto territorial. El caso de la región urbana de Barcelona”. En consonància amb l’enfocament del LET, la investigació desenvolupada versa del paper de la infraestructura verda regional i el seu potencial en la definició de territoris i interaccions societat-naturalesa més sostenibles a partir del tractament del territori com a sistema. Per a més informació, s’adjunta l’abstract de la sessió.

Trobareu tota la informació sobre el Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona en aquest enllaç.

[Descarregeu document]