El dia 26 de novembre s’enceta el Laboratori d’Idees “Seminaris del LET” (curs 2018-19) a la seu de l’IERMB.

Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona

La revista Revista Gestión y Análisis de Políticas Públicas, ha publicat en el seu número 20 (novembre 2018) un article del director de l’IERMB, Ricard Gomà, juntament amb Ismael Blanco i Joan Subirats de l’IGOP-UAB.

Article de Ricard Gomà a la Revista Gestión y Análisis de Políticas Públicas

El dia 20 de novembre el director de l’IERMB, Ricard Gomà, participarà a la Jornada “Estat del Benestar i polítiques sociolaborals a debat” que se celebrarà a Girona.

Ricard Gomà a la Jornada “Estat del Benestar i polítiques sociolaborals a debat” a Girona

El dia 19 de novembre el cap de l’Àrea de Cohesió Social i Urbana de l’IERMB, Sergio Porcel, participarà en a la Jornada “La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur”.

Sergio Porcel a la Jornada “La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur”

Les investigadores de l’IERMB, Elena Domene i Marta Garcia Sierra han participat en el 2n Congrès Català de Pobresa Energètica que s’ha celebrat a Barcelona, els dies 8 i 9 de novembre de 2018.

L’IERMB al 2n Congrés Català de Pobresa Energètica de Barcelona

El dia 9 de novembre el cap de l’Àrea d’Economia Regional i Urbana de l’IERMB, Vittorio Galletto, ha participat a la XXIII Jornada dels Economistes a Barcelona.

Vittorio Galletto a la XXIII Jornada dels Economistes a Barcelona

El dia 8 de novembre el director de l’IERMB, Ricard Gomà, ha participat en el 3r Seminari Internacional de Transparència “Integritat publicoprivada per a una nova governança” organitzat per l’AMB.

Ricard Gomà al 3r Seminari Internacional de Transparència

El dia 8 de novembre l’IERMB ha impartit un taller sobre el Sistema d’Indicadors Metropolitans de Barcelona (SIMBA) en el marc de l’Smart City Week.

L’IERMB a l’Smart City Week

El dia 6 de novembre el cap de l’Àrea de Cohesió Social i Urbana de l’IERMB, Sergio Porcel, ha participat en el Seminari d’Actualització Urbanística 2018 a la Diputació de Barcelona.

Sergio Porcel a un seminari a la Diputació de Barcelona

El dia 6 de novembre l’investigador de l’IERMB Marc Martí, participarà en l’acte de presentació de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030.

Marc Martí a l’acte de presentació de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment de l’Ajuntament de Barcelona

Ha estat enviat als subscriptors el novè número del butlletí electrònic de l’IERMB corresponent als mesos de juliol a octubre de 2018.

Butlletí electrònic de l’IERMB número 9

El dia 30 d’octubre ha tingut lloc al CUIMPB el curs “Garantir l’accés i la permanència en l’habitatge, dos reptes col·lectius”, organitzat per l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB) (IERMB).

Curs al CUIMPB organitzat per l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (O-HB)

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí