La revista electrònica Scripta Nova, editada per la universitat de Barcelona, ha publicat en el seu número 607 (1 de febrer de 2019) un article de cap de l’Àrea de Governança i Polítiques Públiques de l’IERMB, Marc Martí.

Article de Marc Martí a la Revista Scripta Nova

El dia 19 de març, Marta Murrià, cap de l’Àrea de Convivència i Seguretat Urbana de l’IERMB, participarà a la Jornada “Criminologia i Policing”, organitzada per la Universitat de Barcelona i el Col·legi de Criminòlegs de Catalunya.

Marta Murrià a la Jornada “Criminologia i Policing” a la Universitat de Barcelona

El dia 18 de març tindrà lloc una nova edició del Laboratori d’Idees “Seminaris del LET” (curs 2018-19) a la seu de l’IERMB.

Seminari del Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona

Ja estan disponibles els estudis de l’àmbit de Desenvolupament Urbà Sostenible realitzats en el marc del contracte programa AMB-IERMB durant l’any 2018.

Recerca en Desenvolupament Urbà Sostenible el 2018

El dia 15 de març, les investigadores de l’IERMB Maite Pérez i Núria Pérez han participat en el Fòrum “El transport públic és cosa de dones?” organitzat per l’associació Promoció del Transport Públic (PTP).

Maite Pérez i Núria Pérez al Fòrum “El transport públic és cosa de dones?”

Ja està disponible en obert l’informe “Dades clau d’infància i adolescència a Barcelona 2018” realitzat per l’Institut Infància i Adolescència-IERMB.

Disponible l’informe Dades clau d’infància i adolescència a Barcelona 2018

Ja està disponible en obert l’informe “Pla d’acció integral per a persones en situació d’alta vulnerabilitat residencial al Besòs” realitzat per l’IERMB, conjuntament amb l’IGOP-UAB per al Consorci Besòs.

Disponible el Pla d’acció integral per a persones en situació d’alta vulnerabilitat residencial al Besòs

El dia 12 de març tindrà lloc un seminari-sessió de treball sobre el projecte pilot europeu B-MINCOME que realitza l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb l’IERMB.

Seminari-sessió de treball “Disseny, recerca i avaluació parcial del projecte pilot B-MINCOME”

El dia 11 de març, el director de l’IERMB, Ricard Gomà, ha participat en el seminari “Ciudades, estado y globalización. Propuestas post Habitat III” organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Ricard Gomà al seminari “Ciudades, estado y globalización” de Barcelona

El dia 6 de març els investigadors de l’IERMB, Helena Cruz i Sergio Porcel, han participat en la 5a Convenció Les veus de les persones grans que organitza l’Ajuntament de Barcelona.

Helena Cruz i Sergio Porcel a la 5a Convenció Les veus de les persones grans

Ha estat enviat als subscriptors l’onzè número del butlletí electrònic de l’IERMB corresponent als mesos de gener i febrer de 2019.

Butlletí electrònic de l’IERMB número 11

Ja estan disponibles els estudis de l’àmbit de Convivència i Seguretat Urbana realitzats en el marc del contracte programa AMB-IERMB durant l’any 2018.

Recerca en Convivència i Seguretat Urbana el 2018

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí