A través del Portal de Transparència, l’IERMB posa a la disposició dels usuaris/es la seva activitat pública en exercici de les seves competències. L’accés a aquesta informació ha de permetre a la ciutadania conèixer millor la institució, les seves funcions i els seus programes d’actuació.

La informació que trobareu en el Portal de Transparència està agrupat per temes i recull les obligacions que estableix el Títol II. De la transparència de la Llei 19/2014 de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern.

Notícies

El dia 2 de maig el director de l’IERMB, Ricard Gomà, participarà en el debat ”Desigualtats a les ciutats” dintre del Cicle “Seguretat i convivència a les ciutats”.

Ricard Gomà al Cicle de Debats “Seguretat i convivència a les ciutats”

El dia 25 d’abril, l’investigador del LET-IERMB, Roc Padró, presentarà una ponència en el Cicle de Conferències “HÀBITAT – 1 el repte humà del segle XXI” al Col·legi d’Arquitectes.

Roc Padró al Cicle de Conferències “HÀBITAT – 1 el repte humà del segle XXI”

El dia 24 d’abril l’IERMB posa en marxa treball de camp de l’Enquesta de Victimització de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (EVAMB, 2019)

Posada en marxa del treball de camp de l’Enquesta de Victimització de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, 2019

El dia 24 d’abril l’IERMB posa en marxa el treball de camp de l’enquesta de satisfacció dels/les usuaris/es de la Xarxa de Parcs Metropolitans (edició 2019).

Estudi de satisfacció de la xarxa de parcs metropolitans, 2019

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí