ECOLOGIA I TERRITORI


Notícies

El dia 28 de març, Marta Murrià, cap de l’Àrea de Convivència i Seguretat Urbana de l’IERMB, participarà a la Jornada “Nuevos retos, nuevas respuestas: innovación y seguridad urbana”, organitzada pel Fórum Español para la Prevención y la Seguridad Urbana (FEPSU) i l’Ajuntament de Barcelona.

Marta Murrià a la Jornada “Nuevos retos, nuevas respuestas: innovación y seguridad urbana”

La revista European Planning Studies ha publicat online un article del cap de l’Àrea d’Economia Regional i Urbana de l’IERMB, Vittorio Galletto, juntament amb Rafel Boix i Fabio Sforzi.

Article de Vittorio Galletto a la revista European Planning Studies

La revista electrònica Scripta Nova, editada per la Universitat de Barcelona, ha publicat en el seu número 607 (1 de febrer de 2019) un article del cap de l’Àrea de Governança i Polítiques Públiques de l’IERMB, Marc Martí.

Article de Marc Martí a la Revista Scripta Nova

El dia 19 de març, Marta Murrià, cap de l’Àrea de Convivència i Seguretat Urbana de l’IERMB, ha participat a la Jornada “Criminologia i Policing”, organitzada per la Universitat de Barcelona i el Col·legi de Criminòlegs de Catalunya.

Marta Murrià a la Jornada “Criminologia i Policing” a la Universitat de Barcelona

Contacte

L’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona té la seva seu social al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de Bellaterra
Plaça del Coneixement, edifici MRA, planta 2
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

tel.: 93 586 88 80
fax: 93 581 44 33
e-mail: iermb@uab.cat

FORMULARI
DE CONTACTE

Per una relació detallada de les vies d’accés a l’IERMB, cliqueu aquí