Go back to publications

Food, Feed, Fuel, Fibre and Finance: Looking for Sustainability Halfway Between Traditional Organic and Industrialised Agriculture in the Czech Republic [Socio-Metabolic Perspectives on the Sustainability of Local Food Systems]

Title of the magazine or publication: 

Authors: 

  • Eva Franková
    Masaryk University, Brno
  • Claudio Cattaneo
    Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona

Year: 2018

En aquest capítol, els autors analitzen en profunditat d’un sistema alimentari local potencialment sostenible ubicat a la República Txeca, una granja familiar ecològica, involucrada en el règim d’Agricultura Recolzada per la Comunitat, amb una estructura agrícola tradicional integrada que combina terres de cultiu, pastures i boscos, i un mode altament localitzat tant de producció, com de consum i distribució.

Publicat a: Frankova, E., Haas, W. i Singh, S. (eds.)(2018). Socio-Metabolic Perspectives on the Sustainability of Local Food Systems (pp. 193-229). Cham: Springer.

https://doi.org/10.1007/978-3-319-69236-4_7