Com pot contribuir la recerca en la construcció de la nova metròpoli 2030? Com pot ajudar a les polítiques públiques a superar els nous reptes que se’ns presenten? Des de l’IERMB, proposem parlar-ne, a partir d’exemples concrets. Ho farem el pròxim dimarts, 22 de novembre, al Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108. Barcelona), en una jornada que es podrà seguir exclusivament, de forma presencial. Ja t’hi pots inscriure!

D’una banda, els i les investigadores, autores de diferents estudis, exposaran de quina forma el seu treball s’ha traduït en acció política. Així doncs, presentarem dues recerques que demostren el valor de la connexió entre coneixement i acció:

Per una altra banda, presentarem diversos estudis que demostren el valor de la recerca innovadora sobre dinàmiques emergents. Ho farem, a través d’una temàtica concreta:

Després de la presentació de les recerques, s’organitzarà una taula rodona amb especialistes de diverses institucions i entitats. La jornada està pensada per a professionals i decisors de les administracions municipals i metropolitana, comunitat acadèmica, teixit social i comunitari.Programa-metropoli-2030La jornada es durà a terme exclusivament, en format presencial.

 

Totes les notícies