El dia 12 de juliol s’ha celebrat un diàleg d’“Espai Metròpoli” amb motiu de la presentació de l’Anuari metropolità de Barcelona 2017 “El dret a la metrópoli”.

La intenció d’aquesta publicació és oferir noves reflexions fruit de les recerques més recents dutes a terme al llarg de l’any 2017 pels equips de l’IERMB. Aquest volum està format per 15 capítols, reflexions rigoroses sobre múltiples aspectes de la nostra metròpoli. Es tracta d’estudis que permeten accedir a un coneixement actualitzat de les principals dinàmiques socials, econòmiques i ecològiques que configuren avui la Barcelona metropolitana. Són també anàlisis compromeses amb l’entorn que les emmarca i les dota de sentit. Es tracta d’un ventall de treballs orientats a proveir eines per a la transformació de la realitat, per recórrer el camí on es va construint el dret a la metròpoli, és a dir, la dimensió metropolitana del dret a la ciutat, en les seves múltiples dimensions.

L’acte ha estat presentat per Ricard Gomà, director de l’IERMB, i en el diàleg “Municipalisme i dret a la metròpoli” hi han intervingut Laura Campos, Alcaldessa de Montcada i Reixac; Raquel Sánchez, Alcaldessa de Gavà; i Janet Sanz, Vicepresidenta de Planificació Estratègica AMB

En aquest enllaç us podreu descarregar la publicació.