El director de l’IERMB, Ricard Gomà, ha assistit XXII Congreso internacional del CLAD (Centro Latinoamericano de Administración para el Desarrollo) que s’ha celebrat a Madrid del 14 al 17 de novembre.

Sota el lema de “Hacia una Administración basada el el desarrollo sostenible”, el Congrés ha estat organitzat pel CLAD i l’Instituto Nacional de Administración Pública (INAP) i ha tingut lloc a la seu de l’INAP, c/ Atocha, 106 de Madrid.

El Congrés Internacional del CLAD és un esdeveniment celebrat anualment, i que s’ha consolidat com la trobada de major importància a Iberoamèrica per presentar i debatre experiències i investigacions realitzades sobre la Reforma de l’Estat i de l’Administració Pública.

Els seus objectius són propiciar l’intercanvi d’experiències, investigacions, estudis i publicacions sobre les principals dimensions del renovat procés de reforma de l’Estat i de modernització de l’administració i la gestió dels assumptes públics en els països d’Iberoamèrica i el Carib, així com en altres països les experiències resultin de rellevància per a la regió, per tal de contribuir a l’avenç del coneixement en aquestes matèries.

Gomà hi ha presentat la següent ponència:

En la era de la metròpolis. Fragilidades y retos para la gobernanza metropolitana”.

Trobareu tota la informació a la pàgina web del Congrés.