El dia 10 de desembre s’ha celebrat un debat d’“Espai Metròpoli” amb motiu de la presentació del número 62 de la revista “Papers”, aquesta vegada dedicada a “Turisme i metròpoli”.

Aquest número de “Papers” vol contribuir a generar coneixement a l’entorn de les múltiples dimensions que configuren la relació canviant entre el turisme i el territori i, de forma més específica, entre turisme i metròpoli. El volum està format per deu articles heterogenis, escrits des de mirades plurals i sobre focus temàtics diversos. Treballs que, en el seu conjunt, responen però a un objectiu vertebrador: conèixer millor la realitat turística metropolitana i avançar en la configuració d’una agenda integrada de polítiques urbanes al voltant del turisme.

La taula rodona, que tindrà lloc a la Casa Elizalde c/ València, 302, de Barcelona, ha estat presentada pel director de l’IERMB, Ricard Gomà, i hi han intervingut Albert Arias Sans, cocoordinador del número (URV-GRATET); Asunción Blanco-Romero (Professora de Geografia de la UAB. Grup de Recerca TUDISTAR); i Ricard Pié (Institut Habitat, Turisme i Territori (iHTT)/UPCBarcelona. UMA Màlaga. Equip BCpN)

En aquest enllaç us podeu descarregar el número sencer o article per article.