El dia 22 d’abril tindrà lloc la Jornada Tècnica “Creixement inclusiu: el gran repte estratègic metropolità” organitzada per l’AMB i l’IERMB, amb la col·laboració del Pla Estratègic Metropolità.

L’eix de la trobada serà la discussió d’una tesi que culmina diversos anys de recerques en el sí de l’IERMB i que s’han incorporat a l’estratègia metropolitana: la metròpoli de Barcelona disposa de bases econòmiques i territorials que li poden permetre liderar la sortida de la crisi. El professor Joan Trullén, director de l’IERMB, desenvoluparà aquesta tesi presentant els principals punts del capítol que encapçala l’Anuari Metropolità de Barcelona 2014.

Al llarg de la Jornada es presentaran, també, alguns dels capítols de l’Anuari Metropolità, relatius a economia metropolitana, mobilitat i megaregions i xarxes de ciutats. L’acte es clourà amb una conferència del professor Vicent Soler de la Universitat de València, relativa a l’economia de l’àrea metropolitana de València i el seu paper en la megaregió.

La Jornada tindrà lloc el dimecres, 22 d’abril a les 11.30 h. a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Pl. Gal·la Placídia, 32, de Barcelona.

En el següent enllaç us podeu descarregar el programa de la Jornada:

Descarregar document

 

 

 

[Descarregeu document]

Totes les notícies