El dia 5/02 la investigadora de l’IERMB Jenniffer Thiers, juntament amb F Gil, J Bayona i I Pujadas hi presentarà la ponència “Has the great recession modified foreigners’ spatial mobility patterns?”

El Simposi “Internal Migration and Commuting in International Perspective” tindrà lloc a Wiesbaden (Alemanya) els dies 4, 5 i 6 de febrer de 2015 organitzat pel grup de treball sobre mobilitat espacial de la secció de Sociologia Regional i Urbana de la Societat Alemanya de Sociologia i la Universitat d’Hamburg.

L’objectiu d’aquesta trobada d’experts és la promoció, a través d’una perspectiva internacional, de la investigació sobre qüestions com: Quines formes i patrons de mobilitat s’observen, i com es pot explicar el seu desenvolupament? Quins grups de població són espacialment mòbils, i quins grups s’enfronten a restriccions de mobilitat? Quines són les conseqüències de les diverses formes de mobilitat espacial per als cursos de vida individuals i les famílies? Quin paper juga la mobilitat espacial en les ciutats i en les regions?

En el següent enllaç us podreu descarregar el programa del simposi:
http://www.bib-demografie.de/SharedDocs/Termine/EN/2015/2015_02_04_dgs_internal_migration.html