El dia 19 de febrer es presenta el primer informe de la Reflexió Estratègica Metropolitana: “Construint la Barcelona Metropolitana, enfortint el món local” al Disseny HUB de Barcelona.

Jornada presentació de la Reflexió Estratègica Metropolitana

La Reflexió Estratègica Metropolitana (REM) és un procés de reflexió coordinada, transversal i multi disciplinar sobre la realitat metropolitana de Barcelona, fruit de més de dos anys de treballs de tècnics de l’AMB, de Barcelona Regional i de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), amb la col·laboració d’experts i especialistes del món acadèmic, agents socials i ajuntaments, que ha donat com a resultat el primer informe / document de treball “Construint la Barcelona Metropolitana, Enfortint el món local”.

La Jornada, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, tindrà lloc el dijous 19 de febrer a partir de les 10:00 hores, a l’Edifici Disseny HUB (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) de Barcelona. Per raons d’aforament, es prega confirmació de l’assistència a: alier@amb.cat.

Todas las noticias